Veridian Analyse fortsetter å vokse

Veridian Analyse styrker teamet innen verdivurdering og teknisk rådgivning.

Ansettelser

Innen avdelingen for verdivurdering av næringseiendom er Magnus Øren (31) ansatt som rådgiver. Øren er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole og har tidligere jobbet som Business Manager for Swiss Life Asset Managers Nordic. I Veridian Analyse vil Øren hovedsakelig gjennomføre konkrete verdivurderinger av ulike typer næringseiendom, både bebygget og utviklingseiendom.

I avdelingen for byggteknisk rådgivning er Fredrik Mollestad (27) ansatt som junior teknisk rådgiver. Mollestad er utdannet byggingeniør fra Queensland University of Technology. I Veridian Analyse vil Mollestad bistå kunder med ulik teknisk rådgivning som vedlikeholdsplaner, skadevurderinger, kostnadsberegninger med mer.

Vi er veldig fornøyde med ansettelsene og ser frem til videre vekst i selskapet med disse nye talentene på laget.

Veridian-gruppen har stadig behov for både erfarne og nyutdannede medarbeidere. Ledige stillinger blir publisert fortløpende på våre nettsider, men om det ikke er noe ledig oppfordrer vi interesserte til å sende en åpen søknad til lz@veridian.no.

Veridian Analyse AS

Litt om oss

Veridian Analyse er spesialister på rådgivning innen nærings- og utviklingseiendom. Våre ansatte har både økonomisk og byggteknisk bakgrunn, som gjør at vi kan bistå med komplette analyser av eiendom, enten det er en vurdering av eiendommen slik den fremstår i dag «as-is», vurdering av eiendommens utviklingspotensial, eller en vurdering av eiendommen basert på spesielle premisser.

Related Posts