Veridian-gruppen ansetter fem nye medarbeidere

Både byggteknisk rådgivning, verdivurdering av næringseiendom og corporate-teamet blir styrket.

Veridian-gruppen-fem-nye-medarbeidere

Innen avdelingen for verdivurdering av næringseiendom er Peder Fjellvang (26) ansatt som juniorrådgiver. Fjellvang er utdannet fra Cass Business School hvor han har en master i Real Estate Investment.
 
I avdelingen for byggteknisk rådgivning er Thomas Dinh (25) og Rafi Habibi (26) ansatt som juniorrådgivere. Dinh er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Tromsø, mens Habibi er utdannet byggingeniør fra VIA University College i Danmark.
 
Eirik Ødegaard (31) og Johanne Aslaksrud (26) er ansatt i Veridian Corporate som henholdsvis associate og analytiker. Ødegaard er utdannet siviløkonom ved OsloMet og har tidligere jobbet som konsulent og controller, mens Aslaksrud har en master i Real Estate Investments fra Cass Business School.
 
Ansettelsene kommer som følge av betydelig økt oppdragsmengde og samsvarer godt med vår planlagte vekst.
 
Vi er veldig fornøyde med ansettelsene og ser frem til videre vekst i selskapet med disse nye talentene på laget.

Veridian Analyse AS

Litt om oss

Veridian Analyse er spesialister på rådgivning innen nærings- og utviklingseiendom. Våre ansatte har både økonomisk og byggteknisk bakgrunn, som gjør at vi kan bistå med komplette analyser av eiendom, enten det er en vurdering av eiendommen slik den fremstår i dag «as-is», vurdering av eiendommens utviklingspotensial, eller en vurdering av eiendommen basert på spesielle premisser.

Related Posts